1 Αυγούστου 2007


Ε, ΝΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!


Την κρίσιμη ετούτη στιγμή, στο κατώφλι των διακοπών, λίγο πριν τις εκλογές που θα ακολουθήσουν, εγώ, υπεύθυνος πολίτης του τόπου μου, θέλω να ευχαριστήσω:

*Την Κυβέρνηση για το ήθος που επέδειξε και έναν έναν τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για την ακεραιότητα, το δημοκρατικό πνεύμα και την αποποίηση του παραδοσιακού πελατειακού πνεύματος που τους χαρακτήρισε.

*Την Αντιπολίτευση για την εις βάθος, εμπεριστατωμένη κριτική που άσκησε, με πνεύμα αντικειμενικό και τακτική αρμόζουσα σε δημοκράτες, δίχως ύβρεις, ειρωνείες και δημοκοπίες.

*Την Αστυνομία για την ενότητα, την ομοψυχία και τον σεβασμό του Συντάγματος.

*Την Πυροσβεστική για τον άψογο συντονισμό και την ετοιμότητα, αποτελέσματα, ασφαλώς, της ιδιαίτερης αίσθησης αξιοπρέπειας που αποκλείει κάθε μικροπρεπή σύγκρουση στους κόλπους του Σώματος.

*Τους υπαλλήλους -ιδίως τους συνδικαλιστές- του Δημοσίου, των οποίων η διαρκής ετοιμότητα απέκλεισε κάθε περίπτωση απάτης.

*Τους συμπατριώτες μου εν γένει, για τη μαχητικότητα με την οποία περιφρουρούν τη δημοκρατία μας, απομονώνοντας τους ανεύθυνους, τους δημαγωγούς και τους ιδιοτελείς.

Ναι, αισθάνομαι υπερήφανος για την ιδιότητα του πολίτη της Αδάλλε, αυτού του αρχαίου και λαμπρού τόπου του πλανήτη Άρη.

Αισθάνομαι υπερήφανος και τυχερός, όταν σκέπτομαι τι τραβούν εκείνοι οι κάτοικοι του πλανήτη Γη, ιδίως οι Έλληνες.


Γιώργος Μπλάνας
Γραφέας Α΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: